Zaloguj przez Facebook
LICZBA ZAREJESTROWANYCH: 4 382
LICZBA KSIĄŻEK W BAZIE: 8 585

RECENZJE

Łączna liczba recenzji:
Notice: Trying to get property of non-object in /home/www/public_html/resource/layouts/reviews-list.phtml on line 59
Ofiara dla burzy to trzecia powieść Dolores Redondo z główną bohaterką inspektor Amai Salazar. Dwie poprzednie - Niewidzialny strażnik oraz Świadectwo kości rozpoczęły słynną już trylogię. Ofiara dla Burzy ściśle łączy się z poprzednimi tomami i
20.03.2016 Dodał(a):
czytaj więcej
„Tajna misja w kraju wielkiego blefu” to pozycja obowiązkowa dla czytelników zainteresowanych historią dynastii Kimów i losem mieszkańców ich kraju – Koreańskiej Republiki Ludowo Demokratycznej. John Sweeney bardzo szczegółowo opisuje historię
22.02.2015 Dodał(a):
Michał B.
czytaj więcej
Patrzysz na autora i myślisz: Kolejny horror. Ale czeka Cię niespodzianka. Stephen King debiutuje w powieści detektywistycznej. Jak mu to wyszło? Koniecznie przeczytaj.

Pod kołami mercedesa giną ludzie stojący w kolejce po pracę. Kierowca, który spowodował masakrę,
03.11.2014 Dodał(a):
Anna Fydrych-Pożoga
czytaj więcej
„Jak napisać scenariusz filmowy” autorstwa Rubbin U. Russin i Williama Missouri Downs to świetny poradnik dla osób chcących napisać swój pierwszy scenariusz filmowy, ale nie mają o
13.10.2014 Dodał(a):
Michał B.
czytaj więcej
Akcja „Złego” toczy się w powojennej Warszawie.  Lata 50-te to wciąż gruzy i ruiny, w których toczy się życie.  Życie ludzi uczciwych, ale i takich, którzy uczciwość mają za nic. Historia opowiedziana żywym językiem, niekiedy naśladującym
13.10.2014 Dodał(a):
Anna Fydrych-Pożoga
czytaj więcej

Książka Baldacci'ego przenosi nas do stolicy USA, bohaterką jest tytułowa Pierwsza Dama. Po imprezie urodzinowej, która odbyła się w Camp David,  dochodzi do ogromnej tragedii - 12-letnia bratanica Pierwszej Damy zostaje porwana, a jej matka zostaje zamordowana we
07.01.2014 Dodał(a):
Anna Fydrych-Pożoga
czytaj więcej
"Kapitan. Na służbie" to literatura faktu, opowiada o porwaniu statku handlowego Maersk Alabama i ciężkich dniach spędzonych w niewoli przez tytułowego kapitana.

Richard Phillips jest kapitanem marynarki handlowej, dowodzi statkami przewożąc towary z jednego miejsca w
06.01.2014 Dodał(a):
Michał B.
czytaj więcej

"Podróżnik WC" to pierwsza podróżnicza książka Wojciecha Cejrowskiego. To zbiór krótkich

11.12.2013 Dodał(a):
Michał B.
czytaj więcej

"Zodiak" to debiut pisarski Roberta Graysmitha,

04.12.2013 Dodał(a):
Michał B.
czytaj więcej

"To nie jest kraj dla starych ludzi" jest powieścią Cormaca McCarthy'ego z 2005 roku, w Polsce pojawiła się

04.12.2013 Dodał(a):
Michał B.
czytaj więcej
Wejdź do OASIS – globalnego wirtualnego świata 2044, w którym każdy może być tym, kim chce.
 
Rok 2044. Kryzys zrujnował największe mocarstwa. W Ameryce ludzie głodują i zamarzają na ulicach. Miasta zamieniły się w osiedla slumsów i przyczep
26.10.2013 Dodał(a):
Michał B.
czytaj więcej
1941rok - po aresztowaniu rodziców żydowska dziewczynka zostaje oddana na wychowanie belgijskiej rodzinie. Nie jest tam za dobrze traktowana, więc postanawia poszukać swoich rodziców. Przemierza kilka tysięcy kilometrów unikając siedzib ludzkich i żywiąc się tym co
13.07.2013 Dodał(a):
Anna Fydrych-Pożoga
czytaj więcej
Sam tytuł wskazuje na to jak została napisana ta książka.
Genialny King spokojnie rozpoczyna kolejny bestseller.
Główny bohater Edgar Freemantle zbiera siły po wypadku, którego nie powinien przeżyć. Odżywają dawno zapomniane pasje, które w pośpiechu
12.06.2013 Dodał(a):
Anna Fydrych-Pożoga
czytaj więcej
"Czasem miłość trwa dłużej niż życie"- napis na okładce. O czym nam mówi? 
Romans....  i przeczytanie książki nie zmienia tego pierwszego wrażenia.
Opowieść o miłości, o tym że los daje nam szanse,
12.06.2013 Dodał(a):
Anna Fydrych-Pożoga
czytaj więcej

STATYSTYKI CZYTAMY.TO

MAMY JUŻ

4 382 UŻYTKOWNIKÓW
NASZA BAZA KSIĄŻEK
LICZY JUŻ
8 585 POZYCJI
NASI UŻYTKOWNICY
NAPISALI JUŻ
206 OPINII
AKTUALNIE
AKTYWNYCH JEST
52 AUKCJI

LISTA GRUP UŻYTKOWNIKÓW

13671009807891.jpg
13856852078671.jpg
13670976098077.jpg
13864622733200.jpg
13859428588192.jpg
13864616767738.jpg
13864619519023.jpg
1386462066225.jpg

Ostatnio dodane:

13864622733200.jpg
13864622111829.jpg
13864621305781.jpg
1386462066225.jpg
13864619519023.jpg
1386461226942.jpg
13864608327624.jpg
13859428588192.jpg